Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Vrouwen Hoodies


Vrouwen Hoodies

Dames hoodies bestellen

Een dames hoodie is een hoodie speciaal voor dames. Een hoodie is een pull of sweater waar geen ritssluiting in zit. Kenmerkend voor een hoodie is de kap. Meestal is deze kap, of capuchon, aan te spannen door aan de touwtjes te trekken. Niet tevreden met het aanbod van deze vrouwen hoodies? Dan kunt u ook gerust bij de mannen gaan kijken. Bijna alle mannen hoodies zijn in principe unisex hoodies.

Waarom een vrouwen hoodie? De vrouwen hoodies zijn speciaal ontworpen zodat de lichaamscontouren van de vrouw hier beter in uitkomen. Zo hebben de meeste vrouwen hoodies een strakkere taille, zodat vrouwen hun slanke figuur mooi kunnen tonen.

Dames hoodies zijn sportief en casual. De dames hoodies zitten lekker comfortabel omdat u zich tijdens het sporten niet druk moet maken dat uw kleding niet lekker zit. Hierdoor zijn de dameshoodies natuurlijk ook erg fijn om casual te dragen.

Hoodies speciaal voor dames. In deze categorie staan al onze hoodies die gericht zijn op dames. Kunt u niet de hoodie voor u vinden? Dan kunt u ook bij de mannen hoodies kijken. Bijna alle mannen hoodies zijn unisex. Al de truien met capuchon zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd tevreden zult zijn met uw aankoop.

Trendy en warm

Tegenwoordig zijn de dames hoodies helemaal trendy. De sportieve look die je tegenwoordig steeds meer ziet in het straatbeeld wordt helemaal compleet door deze trendy dames hoodies. De dames hoodies zitten niet alleen lekker, maar houden u ook lekker warm. Dat de dames hoodies u warm houden is niet alleen fijn in de winter. Het is ook heerlijk om een dames hoodie aan te doen in plaats van een jas. Dit kunt u doen op een zomerdag in de ochtend als de zon nog niet helemaal is doorgebroken. Ook kunt u de dames hoodie dragen in de lente of herfst. Als het droog is, is het fijner om een fijne dames sweater aan te doen in plaats van een jas.

Dames hoodie bedrukken 

Op hoodiewereld.be bieden wij u de mogenlijkheid aan de hoodies te bedrukken. Zo kunt u zelf kiezen wat u op de dames hoodies wilt laten zetten. De vrouwen hoodies bedrukken kan met een afbeelding tot 3 kleuren. Voor afbeeldingen met meer kleuren neemt u contact op met ons personeel over de mogenlijkheden. 

Bel mij terug!
Advies nodig?