Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Hoodies met rits bedrukken


Bedrukte hoodies met een rits

Bedrukte hoodies met een rits

Bij Hoodiewereld vindt u een breed assortiment van bedrukte hoodies met een rits voor zowel mannen als vrouwen. De hoodie met een rits, ook wel de full zipped hoodie genoemd, is een must voor in elke kledingkast. de sweater wordt vaak bij sportievelingen gezien, echter kan dit kledingstuk ook casual gedragen worden als een vest boven een top of een t-shirt. Naast dat de hoodie met een rits een modieus kledingstuk is, zit het ook erg comfortabel. Verder houdt de sweater u warm wanneer de koudere dagen van het jaar zijn aangebroken. De full zipped hoodie is dus multifunctioneel! De hoodies met een rits zijn in meer dan tien verschillende kleuren leverbaar in de maten S t/m XXL.

Hoodies met een rits en logo

Een logo laten bedrukken op een hoodie met een rits is naast een afbeelding of een stukje tekst ook mogelijk. De bedrukkingen worden op zowel de voor- als achterzijde gedaan. Op beide zijden is ook mogelijk! De hoodies worden full color bedrukt, waardoor u dit oneindig veel mogelijkheden geeft in het vormgeven van uw logo, tekst of afbeelding. Dit geeft u de gelegenheid tot het creëren van uw perfecte hoodie. Het laten bedrukken van een hoodie met rits is al vanaf 1 stuk mogelijk!

Bedrukken hoodies met een rits

De kleding die iemand draagt zegt veel over de persoonlijkheid van die persoon. Wat zegt nou meer dan uw eigen gepersonaliseerde hoodie met rits! Het maakt de sweater gegarandeerd de enige in zijn soort. Naast het creëren van een unieke hoodie kan een hoeveelheid dezelfde hoodies juist saamhorigheid stimuleren. Hoe leuk is het om allemaal dezelfde sweaters te dragen binnen het sportteam, of bij het ondernemen van een activiteit met de vriendengroep. Daarnaast kan het binnen een bedrijf zorgen voor een professionele en verzorgde uitstraling! 

Bel mij terug!
Advies nodig?