Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte dames hoodies

Bedrukte dames hoodies

Bij Hoodiewereld vindt u een breed aanbod van bedrukte dames hoodies. Er is de laatste jaren een enorme toename gekomen in de vraag naar hoodies met een vrouwelijke pasvorm. Naast dat deze sweater veel gedragen wordt door sportievelingen, is het ook een modieus kledingstuk. De hoodie, het meest populaire kledingstuk ter wereld combineert goed met allerlei kledingstukken, bijvoorbeeld onder een jasje of boven een jeans. De hoodies zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De maten lopen van xs t/m xxl. Onze budget hoodies staan garant voor een scherpe prijs, terwijl de aandacht bij onze premium hoodies gevestigd wordt op topkwaliteit!

Dames hoodies met logo

Het is mogelijk om een logo op de hoodies te laten bedrukken. Er zijn meerdere drukposities mogelijk voor het laten bedrukken van de hoodie. Zo kunt u bijvoorbeeld een logo of een bepaalde tekst op de rugzijde of borstzijde laten bedrukken. Op beide zijden kan natuurlijk ook! Omdat wij hoodies full color bedrukken heeft u oneindig veel mogelijkheden wat betreft tekst of logo. Het laten bedrukken van een foto is ook mogelijk. Bedrukte dames hoodies kunt u al vanaf 1 stuk bestellen!

Dames hoodies bedrukken

Een hoodie bedrukken geeft je de gelegenheid om een geheel persoonlijke touch aan je sweater te geven, zoals niemand anders heeft! Ook kan een bedrukte hoodie juist eenheid onder de mensen creëren. Hoe leuk is het om tijdens een vrijgezellenfeest, of tijdens de wintervakantie allemaal dezelfde hoodie te dragen! Naast het dragen van de sweater naar bepaalde activiteiten is het natuurlijk ook uitermate geschikt om deze te dragen in je vrije tijd. Heeft u binnenkort een beurs of evenement, waarbij u de aandacht van uw doelgroep wilt trekken, kies dan voor een bedrukte hoodie! 

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 11 van 11 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 11 van 11 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021