Hoodie met foto

Hoodies zijn stoere truien met een capuchon die gedragen kunnen worden door zowel mannen als vrouwen. Ze zijn onmisbaar in iedere kledingkast. Hoodies worden extra leuk als deze bedrukt kunnen worden met een foto! Door een hoodie te laten bedrukken met een foto maakt u uw kleding nog zo veel persoonlijker. De hoodies kunnen bedrukt worden aan zowel de voor- als achterkant.

 

Een hoodie met foto is niet alleen leuk voor uzelf, maar ook als cadeau voor iemand anders. Zo weet u in ieder geval zeker dat u iemand een origineel cadeau geeft.

 

Op Hoodiewereld vindt u een ruim assortiment aan hoodies die allemaal voorzien kunnen worden van een mooie bedrukking. U kunt de hoodie laten bedrukken voor meerdere gelegenheden. Zo kunt u een foto van uw huisdier of vakantiefoto op de hoodie laten drukken.

 

Heeft u bijvoorbeeld een leuke familiefoto? Laat deze foto drukken op de hoodie en geef deze aan uw hele familie! Zo heeft u een leuk aandenken en u creëert een gevoel van saamhorigheid.

 

Ook als u bijvoorbeeld kampioen bent geworden met uw voetbalteam is de hoodie met foto geschikt. Niet iedereen kan de beker mee naar huis nemen, dus is het leuk om aan alle spelers een ander passend cadeau te geven. Door een trui te laten bedrukken met een groepsfoto van uw team, creëert u een cadeau waar ze meer aan hebben dan een beker!  

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten